Sistem de prezentare pentru perete, Durable Function, 10 bucati/set

365,00 lei TVA inclus306.72 fara TVA

Disponibilitate:

Momentan indisponibil

Cod produs:

DB569100

Descriere

Sistem de prezentare pentru perete, Durable Function, 10 bucati/set

Contine: 1 suport de fixare pe perete si 10 display-uri A4 (Function 10)/20 display-uri A4 (Function 20). Suportul de perete: din metal, capacitate 10 sau 20 display-uri A4in functie de model. Se livreaza cu accesoriile necesare montarii pe perete. Display-urile: format A4, din polipropilena transparenta. Function 10: 5 cu rama rosie, 5 cu rama albastra si 10 indecsi cu eticheta alba. Function 20: 5 bucati din fiecare culoare (rosu, verde, galben si albastru) si 20 indecsi cu eticheta alba. Sunt prevazute cu perforatii standard pentruindosarierein bibliorafturi sau caiete mecanice.

Comanda Sistem de prezentare pentru perete, Durable Function, 10 bucati/set de pe grandoffice.ro, iar noi ne asiguram ca ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Alege:

Display prezentare

Brand

Durable

Livrare
SEAP

Toate produsele de pe Grand Office sunt disponibile si prin SEAP.

Daca nu gasiti un produs, ne puteti anunta prin e-mail la contact@grandoffice.ro sau telefonic la numarul 0751.638.351, si noi il vom adauga in cel mai scurt timp.

Termene de plata si retur gratuit in 30 de zile.

Cadouri GARANTATE in functie de valoarea comenziilor.

Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Sistem de prezentare pentru perete, Durable Function, 10 bucati/set”