Rezerva filtru HEPA 3 in 1, pentru purificator LEITZ TruSens Z-2000, alb

185,00 lei TVA inclus155.46 fara TVA

Disponibilitate:

Momentan indisponibil

Cod produs:

LTS-2415107

Descriere

       Rezerva filtru HEPA 3 in 1, pentru purificator LEITZ TruSens Z-2000, alb

  • Acest filtrul 3 in 1 a fost conceput pentru a captura particule microscopice, inclusiv alergenii, bacteriile, virusii cat si compusii volatili organici, COV, cat si gazele.
  • Filtrarea de 360 de grade trage aer din toate partile, colectand poluantii din camera, poluanti care pot influenta simptomele alergiilor.
  • Pre filtrul care se poate spala ofera primul nivel de aparare impotriva prafului si a parului de animale. Spalare la mana cu detergent atunci cand este nevoie. Detergentul sau lichidul folosit sa fie mai putin intens sau puternic.
  • Filtrul din carbon capteaza mirosurile si anumite gaze. Se inlocuieste la fiecare 3 luni.
  • Tipul de filtru HEPA inlatura poluantii extrem de mici, de la 0.3 microni – adica de 30 de ori mai mici ca un fir de par.
  • Lumina care semnalizeaza inlocuirea filtrului este afisata pe purificator. Compatibil cu purificatorul Leitz TruSens Z-2000.
  • Dimensiuni: 185 x 185 x 135 mm.

Comanda Rezerva filtru HEPA 3 in 1, pentru purificator LEITZ TruSens Z-2000, alb de pe grandoffice.ro, iar noi ne asiguram ca ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Brand

LEITZ

Livrare
SEAP

Toate produsele de pe Grand Office sunt disponibile si prin SEAP.

Daca nu gasiti un produs, ne puteti anunta prin e-mail la contact@grandoffice.ro sau telefonic la numarul 0751.638.351, si noi il vom adauga in cel mai scurt timp.

Termene de plata si retur gratuit in 30 de zile.

Cadouri GARANTATE in functie de valoarea comenziilor.

Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Rezerva filtru HEPA 3 in 1, pentru purificator LEITZ TruSens Z-2000, alb”