Aveți dreptul de a returna întreaga comandă sau o parte a acesteia în termen de 30 zile calendaristice de la data la care ați primit-o, fără penalitați si fără invocarea vreunui motiv. În acest caz, plătiți doar costurile de transport pentru returnarea produselor.Pentru a vă exercita dreptul de retur, trebuie să completați și să trimiteți formularul de retur, disponibil mai jos. Vă recomandam să completați cererea de retur in maxim 2 zile de la primirea coletului și sa anuntați telefonic ( 0751 638 351 ).

Formularul trebuie să fie completat în întregime. Ve rugăm să specificați in secțiunea de detalii dacă doriți restiuirea contravalorii în bani sau schimb cu un alt produs. Vei fi notificat ulterior prin e-mail asupra cererii.

Produsele trebuie să fie returnate în ambalajul original sau echivalent și să fie in aceeași stare in care au fost livrate: cu toate accesoriile și etichetele, fără semne de uzura, și să aibă documentele de vanzare ale produsului . Vă rugăm să folosiţi o cutie de protecţie pentru a preveni deteriorarea în timpul transportului. Nu vom credita produsele care sunt deteriorate din cauza ambalării neadecvate.

Formular retur produse:
  Returnarea produsuluiSchimbarea produsului

  Prin utilizarea acestui formular, ești de acord cu prelucrarea și stocarea datelor personale furnizate. Pentru a afla mai multe detalii, te rugăm să citești Politica de Confidențialitate.

  © 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

           
          
  Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

  Autentificare

  Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

  Nu ai cont?

  Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.