Comanda online

Folosind meniul din stanga, navigati prin categoriile de produse sau lista producatorilor. Odata ce ati gasit un produs care se potriveste dorintelor dvs., apasati pe butonul “Adauga in cos” pentru a-l adauga in cosul de cumparaturi.
Veti fi directionat in pagina cosului de cumparaturi, unde aveti posibilitatea sa revedeti lista produselor, sa introduceti coduri de discount, sa introduceti puncte bonus, sa actualizati cantitatea produselor pe care intentionati sa le comandati sau sa renuntati la unul sau toate produsele selectate. Pentru a trimite comanda apasati pe butonul Finalizare comanda.
In cazul in care plasati comanda ca “vizitator”, va rugam sa introduceti detaliile de facturare. In cazul in care sunteti conectat in contul de client, selectati datele personale si adresa pe care doriti sa se emita factura.
In cazul in care plasati comanda ca “vizitator” va rugam sa introduceti adresa de livrare. Daca sunteti conectat in contul de client, selectati din lista de adrese disponibile adresa la care doriti sa va fie livrata comanda.
In aceasta etapa aveti posibilitatea de a alege o modalitate de plata.
Verificati inca o data detaliile comenzii si asigurati-va ca toate informatiile furnizate sunt corecte.
Pentru a comanda produsele alese, apasati butonul Plasare comanda.

Comanda telefonica

Pentru comenzile telefonice, ne puteti contacta de luni pana vineri, intre orele 09.00 – 18.00 la numarul de telefon 0751 638 351

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.