Afișez 1–20 din 511 rezultate

Tehnica de birou

A lucra la birou nu se limitează doar la a te pricepe la calcule și documente. Munca de birou implică și o latură tehnică, având un necesar de produse de birotică și instrumente specifice. Din orice birou nu trebuie să lipsească distrugătorul de documente, ghilotina pentru hârtie dar și diverse accesorii pentru îndosariare pentru ca activitatea să se eficientizeze.

Distrugătorul de documente, un plus în păstrarea confidențialității documentelor prelucrate de compania ta

Uneori, distrugerea documentelor poate fi la fel de importantă precum scrierea lor. Dacă facem referire la activitatea dintr-o societate, indiferent de dimensiunea acesteia sau de domeniul de activitate, există câteva motive principale pentru care ne dorim ca actele, contractele sau alte documente și informații să fie distruse după o anumită perioadă de timp. În această categorie putem include și documentele inutile, care și-au făcut treaba și nu fac nimic altceva decât să ocupe spațiu prețios pe rafturi sau pe biroul tău.Cel mai bun în acest sens este distrugătorul de documente.

Astăzi, distrugătorul de documente este o necesitate, în primul rând pentru a respecta normele GDPR și în al doilea rând pentru a-ți securiza documentele ce conțin informații sensibile și confidențiale.

Mașina de numărat bani, un produs indispensabil atunci cand lucrezi cu numerar

Introducerea mașinilor de numărat bani în cadrul societăților a apărut odată cu nevoia de a executa operațiuni ce implicau numerar, precum sunt cele desfășurate la casele de schimb valutar, bănci dar și multe alte tipuri de activități de vânzare, păstrând astfel o evidență mult mai corectă și rapidă a numerarului. Mașinile pentru numărat bani sunt disponibile atât pentru bancnote cât și pentru monede. Există de asemenea și modele mai complexe ce pot fi echipate cu sisteme de sortare, sisteme de detectare a bancnotelor deteriorate sau a bancnotelor false, ceea ce, desigur, reprezintă un avantaj uriaș mai ales pentru casele de schimb valutar.

Activitatea de la birou și necesarul de instrumente pentru sporirea eficienței activității

Munca la birou nu a fost și nu va fi vreodată ușoară, însă mulțumită evoluției tehnologice acum multe dintre sarcinile de îndosariere sau pregătire a documentelor au fost ușurate. Printre cele mai uzuale instrumente la birou sunt: aparatele de laminat, , ghilotinele, aparatele de îndosariat, calculatoarele de birou, trimmerele și aparatele de îndosariere termică, distrugătoarele de documente. Toate acestea alcătuiesc un întreg pachet realizat pentru a-ți ușura activitatea de zi cu zi.

Grand Office este lider pe piața de accesorii și instrumente pentru birou, fiind recunoscut la nivel național pentru gama variată de produse și calitatea fiecărei piese în parte. Munca de la birou începe odată cu interesul oamenilor în a se asigura că au tot ceea ce le trebuie pentru a-și eficientiza activitatea. Cu piesele necesare, munca ta de birou va deveni mult mai ușoară, iar catalogul Grand Office îți pune la dispoziție tot ce îți trebuie pentru a-ți începe activitatea în cel mai scurt timp posibil.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.