Afișez 1–20 din 31 de rezultate

Mobilier 

Biroul reprezintă pentru mulți dintre noi refugiul perfect de lucru, timpul petrecut la birou fiind de multe ori mai mult în comparație cu cel petrecut acasă. Munca de birou trebuie să se desfășoare într-o manieră confortabilă, activitățile fiind în general de gândire și logică, iar spațiul de la interior trebuie să te aducă cât mai mult într-o atmosferă familială.

Soluția perfectă de amenajare pentru spațiul din biroul în care lucrezi pleacă de la noi, catalogul nostru de produse reflectând varietatea de piese de birou pe care le punem la dispoziția clienților. Scaunele de birou, dulapurile sau comodele pentru depozitare, scaunele de vizitatori, canapelele și fotoliile sunt doar câteva dintre produsele care nu trebuie să lipsească din biroul în care lucrezi. Mobilierul este confecționat din materiale de înaltă calitate și corespunde standardelor actuale de funcționalitate, ceea ce îți asigură un mediu de muncă plăcut și relaxant.

Mobilierul pentru biroul de acasă sau de la serviciu

În viața omului, și mai ales în viața modernă, lucrurile se mișcă foarte rapid, munca la calculator fiind aproape imposibilă fără un birou pe măsură care să optimizeze activitățile de administrare și configurare. La serviciu sau acasă, mobilierul de birou devene cel mai bun prieten, iar achiziția sa trebuie să se desfășoare după câteva criterii pentru a putea creea un spațiu aspectuos, comod și util. În funcție de spațiul de care dispui și de locul în care vor fi amplasate piesele de birou, trebuie să te gândești cât de practic și ergonomic va fi întregul ansamblu pentru a-ți eficientiza munca. Grand Office iți pune la dispoziție o gamă largă de modele din categoria mobilierului de birou, rămâne doar să îți alegi culoarea și modelul preferat în funcție de necesități.

Administrarea documentelor de la birou devine mult mai ușoară cu mobilierul de arhivare și depozitare

Dulapurile utilizate în arhivarea documentelor contabile sau pentru stocarea altor acte ale societății, nu trebuie să lipsească dintr-un birou, fie că vorbim de cel de acasă sau de la serviciu. Sistemele de arhivare, dulapurile metalice și vestiarele metalice fiind printre cele mai căutate produse de către clienții noștri, având cel mai înalt grad de eficiență și stocare. Dulapurile pentru organizarea și stocarea documentelor au dimensiuni standard, sunt practice și sunt rezistente la uzură, fiind indispensabile mai ales într-o companie. Acestea ajută la organizarea muncii și gestionarea eficientă a timpului, făcând munca de birou mult mai ușoară.

Stilul inconfundabil al unui birou modern și accesoriile de lucru

Începând de la masa sau scaunul de birou, și până la covorașul de sub birou, fiecare element își are rolul în amenajarea spațiului de lucru. Scaunul de birou ideal trebuie să aibă cel puțin două caracteristici: să fie rotativ și să dispună de suport lombar. Totodată, lampa de birou cu led nu trebuie să lipsească de pe birou, fiind esențială mai ales la redactarea documentelor. În același timp dacă biroul se adresează și clienților este important să aibă scaunele pentru vizitatori, comode, rezistente și ușor de transportat, pentru a le oferi confortul necesar partenerilor sau clienților tăi.

Grand Office este unul dintre cei mai importanți furnizori de pe piața de mobilier pentru birouri și spații comerciale, fiind într-un proces continuu de dezvoltare și extindere spre a le oferi clienților satisfacția îndeplinirii tuturor nevoilor.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.