Instrumente de scris si corectura

Afișez 1–20 din 597 de rezultate

Instrumente de scris și corectură

Instrumentele de scris pentru o imagine impecabilă a documentelor! Pixuri cu gel, pixuri cu mecanism, rollere, textmarkere, markere, corectoare și creioane, toate acestea reprezintă baza principală în scriere. Munca de birou, pe lângă lucrul la calculator, implică și scrierea de mână, care trebuie să fie impecabilă. O scriere corectă poate să facă o imagine bună societății pe care o reprezinți, partenerii fiind mult mai receptivi dacă pot descifra cu ușurință documentele primite.

Scrisul de mână a rămas în continuare cel mai utilizat în afaceri

Pentru activitățile prelungite, scrisul de mână este preponderent, iar pentru a face acest lucru cu success, pixurile cu gel, sau rollerele cu tehnologii brevetate de reducere a fricțiunii între capul de scriere și hârtie îți pot fi de mare folos. Acum totul este mai simplu și mai rapid, tot ceea ce ai nevoie în materie de scriere, la școală sau la birou, putând fi găsit într-un singur loc, de la branduri care oferă calitate, până la branduri care pun accent pe accesibilitate. Alegerea instrumentelor de scris în afaceri este foarte importantă, mai ales la semnarea contractelor importante. Îți dorești să faci o imagine bună societății cu care vei incheia o colaborare?! Oferă-i unul dintre cele mai bune stilouri in momentul semnării contractului pentru a impresiona!

Grand Office dispune de o gamă variată de instrumente de scris care pot să îți satisfacă toate nevoile și cerințele.

Corectarea…este mama învățăturii!

Suntem oameni și se întâmplă sa greșim, dar asta nu înseamnă că nu ne putem repara greșelile făcute, mai ales atunci când vine vorba de scriere. Mulțumită evoluției tehnologice, pe piața instrumentelor de scris și corectură au apărut o mulțime de accesorii ce te pot ajuta să modifici, să corectezi sau să ștergi un text deja scris, printre care fluidele corectoare sau corectorul clasic. Totodată în această categorie putem include și accesorii care facilitează scrierea și/sau corectura , cum ar fi: ascuțitorile, radierele și riglele sau articolele de măsurare. În funcție de nevoie și necesitate Grand Office are pe stoc cele mai bune variante pentru scrierea și corectarea textelor, rămâne doar să le alegi pe cele de care ai cu adevărat nevoie.

Desenați, ștergeți, refaceți!

Clasice sau pentru profesioniști, instrumentele de scris și desenat au fost și sunt elementele esențiale pentru orice angajat sau antreprenor din domeniul tehnic, științific, economic și nu numai. Desenul tehnic este reprezentarea grafică a unui proiect, fiind mijlocul de legătură între concepție și realizarea practică a acestuia. Pentru o claritate și precizie cat mai mare ai nevoie de instrumente pentru desen dintre cele mai bune.

Instrumentele de scris au căpătat de-a lungul timpului diferite modificări, instrumente clasice sau instrumente specializate în funcție de domeniul de activitate. De la instrumente pentru desene artistice până la desene tehnice, toate acestea pot fi găsite în catalogul Grand Office.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.