Se arată 1–20 din 342 de rezultate

Consumabile IT

Fără aparatura potrivită și consumabilele IT potrivite, activitatea de zi cu zi din cadrul biroului în care în care lurezi, ar putea fi mult îngreunată sau chiar imposibilă. Trăim în epoca informațională, ceea ce înseamnă că majoritatea sarcinilor își au rezolvarea în fața calculatorului, imprimanta fiind și ea de mare ajutor.

Consumabilele pentru imprimante indispensabile tuturor companiilor

Consumabilele pentru imprimantăși copiator reprezintă un segment foarte important în funcționarea optimă a echipamentelor de la birou. Recomandarea atât a producătorului, cât și a furnizorului de echipamente IT este  folosirea consumabilelor originale, astfel oferind un termen de viață mai lung pentru imprimantele achiziționate, făcându-le sa funcționeze la cote maxime. Rezultatele folosirii cartușelor originale se văd de la primele utilizări, culorile fiind cu mult mai intense în comparație cu cele compatibile, evitându-se, totodată, defecțiunile și pauzele de producție. În același timp, folosirea consumabilele originale te ajută să îți păstrezi garanția echipamentului de la birou, calitatea și fiabilitatea lor fiind net superioară.

Utilizarea imprimantelor la birou crește eficiența cu 90%

Tehnologia a făcut ca apariția imprimantelor să fie posibilă, iar acest lucru nu a făcut decât să aducă o serie de avantaje pentru persoanele care își desfășoară activitatea la birou. Mulțumită imprimantelor, scrierea textelor lungi de zeci de pagini poate fi făcută în doar câteva minute, ceea ce pentru scrierea de mână ar fi putut însemna câteva ore.

Menține buna funcționare a echipamentelor cu produse originale

Imprimantele sunt la fel ca orice alt echipament sau dispozitiv electronic, necesitând întreținere regulată și reumplerea consumabilelor pentru o bună funcționare. Mulți producători încurajează cumpărarea cartușelor de cerneală OEM (Producător de Echipamente Originale) care au un preț ușor mai ridicat în comparație cu cele compatibile, însă calitatea lor este net superioară și poate să atingă maximum de performanță. În categoria elementelor reîncărcabile intră și hârtia pentru imprimantă, fiind de mai multe dimensiuni în funcție de domeniul pentru care este destinată. Spre exemplu, imprimantele dedicate domeniului fotografic au nevoie de hârtie specială foto, pe când cele dedicate segmentului office au nevoie doar de hârtie A4.

Pentru a-ți proteja echipamentele IT, dar și pentru a câștiga timp utilizându-le, folosește consumabile IT de calitate. Catalogul Grand Office îți pune la dispoziție o gama largă de echipamente consumabile, având doar cartușe de calitate, fie că alegi tonerele compatibile sau pe cele originale, adaptate bugetului și de necesităților clienților.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.