Comunicare si prezentare

Afișez 1–20 din 353 de rezultate

Comunicare si prezentare

Pregătirea pentru ședința de la birou implică o serie de cheltuieli, pentru ca tu să devii eficient și apreciat de toți participanții. Graficele și ceea ce ți-ai propus să prezinți membrilor societatii tale sunt la ordinea zilei, iar pentru a le putea pune în evidență ai nevoie de o serie de instrumente de comunicare și prezentare.

Pregătirea din timp a instrumentelor de prezentare

Fie că îți dorești să organizezi o ședință mică sau una de amploare, ai nevoie de un pachet de utilitare care te va ajuta să prezinți în detaliu ideile și propunerile pentru viitorul afacerii. Ședințele dintr-o organizație sunt importante, iar comunicarea este esențială într-o echipă, ca lucrurile să funcționeze bine. În spațiile destinate ședințelor este nevoie să ai în primul rând o tablă magnetică, flipchart-uri pentru a pune în evidență ideile dar și ecrane de proiecție și accesorii. Nu doar în cadrul firmelor sunt necesare astfel de materiale, școlile sau alte centre de informare având nevoie inclusiv de hărți, panouri din material textil, table școlare, accesorii pentru table, ecusoane și multe altele. În funcție de nevoi, catalogul Grand Office dispune de o gamă variată de produse pentru a satisface toate cerințele.

Ședințele pot fi și neproductive

Dacă nu dispui de un spațiu cu adevărat plăcut pentru participanții la ședință, s-ar putea să constați că cei din jur nu se vor simți deloc comod și nu vor fi atenți la ceea ce spui. Pe lângă confortul lor este bine să ai în vedere și asigurarea comunicării eficiente, prin afișarea de informații pe panouri de proiecție dar și prin structurarea ideilor pe planșele de lucru. Totodată este important ca fiecare participant să aibă acces la tablă, pentru a-și pune în vedere ideile și variantele de extindere a afacerii. Asigura-te că sala în care urmează să susții ședința este dotată cu echipamente care, în primul rând, îți vor ușura munca și în al doilea rând vor ajuta ca informația pe care dorești să o transmiți să fie pe înțelesul tuturor. Poți opta pentru un flipchart, panou pluta sau o tablă magnetică pe care le vei găsi în portofoliul Grand Office.

Redecorarea sălii de ședințe ajută la sporirea atenției participanților

Dacă sala de ședințe permite o redecorare, ar trebui să începi în primul rând cu spațiul destinat asamblării tablei magnetice, flipchart-ului cât și a ecranelor de proiecție. În același timp se pot lua în evidență o serie de factori de confort pentru cei ce vor veni ca participanți, mesele și scaunele fiind indispensabile. Plannerele magnetice sunt de asemenea o bună achiziție pentru a organiza mai bine activitatea, fiind ușor de accesat și de vizualizat de către toți angajații.

Catalogul de produse Grand Office în domeniul comunicării și prezentării nu are limite, având o serie largă de produse dedicate atât societăților mici cât și celor mari, școlilor sau altor întreprinderi ce își doresc să îmbunătățească modul de comunicare cu angajații într-o manieră modernă și cât mai eficientă. Rezultatele sunt garantate, iar calitatea produselor este la cel mai înalt standard posibil.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.