Articole pentru scoala

Afișez 1–20 din 758 de rezultate

ARTICOLE PENTRU ȘCOALĂ

Deși ne adresăm preponderent profesioniștilor din cadrul firmelor și companiilor, nu neglijăm nici nevoile copiilor și ale școlarilor. Ghiozdanele, rucsacuri și gențile de umăr pentru școală sunt indispensabile elevilor, iar pentru ca fiecare școlar să aibă un ghiozdan bine echipat, din acesta nu trebuie să lipsească articole precum: penare, stilouri, caiete, carioci, creioane grafit și colorate, blocuri de desen, acuarele și pensule, lipici, ascutitori, foarfece, plastilină si altele. Așadar, Grand Office a pregătit pentru tine și copilul tău o gamă largă de articole școlare, la cele mai bune prețuri!

Importanța alegerii rechizitelor potrivite

Fie că alegi să cumperi rechizitele de la librăria din cartier sau de pe un site de specialitate, trebuie să ai în vedere raportul dintre calitatea și prețul produselor. Printre cei mai importanți factori de care va trebui să ții cont atunci cand alegi ghiozdanul pentru copilul tău se regăsesc: dimensiunea si greutatea lui. Specialiștii spun că un ghiozdan ales corect trebuie să nu ajungă mai jos de zona mijlocului, să fie mai larg decât umerii și să nu depăşească umerii ca înălţime. În același timp trebuie să oferi importanță și preferințelor copilului, pentru că el va fi cel care poartă ghiozdanul. Alege calitatea fără să neglijezi dorințele copilului tău! Catalogul Grand Office conține o gamă variate de ghiozdane, rucsacuri și genți de umăr pentru școală disponibile în diverse culori și modele.

Sfat! Asigură-te că ghiozdanul copilului tău este dotat cu o bandă din material reflectorizant pentru a-l știi în siguranță pe stradă!

Stiloul- un instrument foarte important pentru școlari

Stiloul nu este indispensabil numai în cazul managerilor care au de semnat contracte importante, ci și în rândul elevilor care trebuie să dispună de instrumente de scris de calitate. Chiar daca trăim în era tehnologiei este important ca micul școlar să-și formeze un scris frumos și ușor de descifrat. Instrumentele de corectură sunt și ele necesare pentru un elev la început de drum, putând fi încurajat de faptul ca o greșeala de scriere poate fi remediată rapid. Alege pentru școlarul tău instrumente precum: stilou, roller, pix cu cerneala,pix cu gel disponibile în diverse culori și modele.

La școală, ca acasă

În zilele noastre, copiii petrec din ce în ce mai mult în sălile de clasă, fie ca vorbim despre programul școlar normal sau despre cel afterschool. Astfel fiecare sală de clasă din cadrul unei instituții școlare trebuie să fie dotată corespunzaător, în așa fel încât elevii care participă la cursuri să dispună de rechizitele necesare, cum ar fi: creta școlară, instrumente de desen, articole creative pentru copii etc.

Alege calitatea!

Copilul tău este în continuă dezvoltare ceea ce înseamnă că trebuie să ai grijă cum își petrece timpul liber. Fie că ne referim la elevii din clasele primare sau la preșcolari, activitățile din afara programului de la școală sau grădiniță sunt și ele foarte importante. Asigură-te că îi pui la dispoziție copilului tău instrumente necesare pentru desenat, pictat sau modelat, fără să-i încarci inutil spațiul de lucru.

Punem la dispoziție produse precum: blocuri de desen și produse din hârtie, cărți de colorat și decupat, carioca și creioane colorate, acuarele, plastilină și altele pentru ca micuțul tău să petreacă timp de calitate dând frâu liber imaginației.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.