Registre si repertoare

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 11 rezultate

Registre si repertoare

Un registru este de fapt un caiet mai gros format A4 sau A5 cu foile lipite si cusute, cu liniatura dictando, matematica sau veline si cu copertile fata-spate din carton rigid monocrom sau imprimat multicolor.

Registru si repertoar – sunt foarte utile pentru a nota in mod organizat informatii cu caracter comercial sau administrativ. Spre exemplu, pot fi folosite drept condica de prezenta, de catre personalul de la paza pentru a nota persoanele care intra in companie sau in cadrul unui magazin.

Format registre – registrele din oferta Grand Office sunt in format A4 sau A5 si au 96, 100 sau 200 de file.

Repertoar – in oferta noastra veti gasi repertoare format A4 si A5, cu 96 de file si 70gr/coala.

Culorile pentru registre si repertoare (ale copertilor) sunt variate: alb, negru, rosu, albastru, galben, verde sau multicolor.

Pentru a gasi cat mai repede modelul de registre sau repertoare de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: model (registru sau repertoriu), liniatura (dictando, matematica sau velin), format (A4 sau A5), numar file (96/100/200), brand (Educa sau Office Products).

In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei