Hartie pentru imprimante matriceale

Hartie pentru imprimante matriceale

Hartie pentru imprimanta matriceala sau, cum mai este numita, hartie matriceala sau hartie autocopiativa face parte din categoria produselor de papetarie necesare si utile pentru tiparirea rapida si eficienta a facturilor. Acest tip de hartie autocopiativa poate fi utilizata pe toate tipurile de imprimanta cu tractor.

Tipuri de hartie imprimanta matriceala – in portofoliul Grand Office veti gasi hartie matriceala cu 3 exemplare per set, cu 2 exemplare/set sau cu un singur exemplar. Hartia autocopiativa din seturile cu 2 sau 3 exemplare poate fi alba, toate de aceeasi culoare sau in culori diferite. Aveti chiar optiunea de a comanda diferite combinatii de culoare sau de a o personaliza conform dorintelor dvs.

Diferitele culori ale exemplarelor de hartie matriceala din set va pot ajuta sa distribuiti mai usor copiile pe departamente si astfel sa va organizati mai bine.

Puteti opta pentru hartie autocopiativa in format A4 sau A3, in cutii cu 600, 900 sau 1800 seturi de coli. Gramajul colilor din set este 53gr/56gr/57gr.

Afișez toate cele 10 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.