Hartie copiator imprimanta

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 11 rezultate

Hartie copiator | Hartie A4 | Hartie Xerox

Fie ca va desfasurati activitatea la birou ori acasa, aveti cu siguranta nevoie de hartie copiator pentru a printa email-uri, rapoarte sau orice alt tip de documente. Atunci cand doriti sa comandati un top de hartie A4, puteti apela cu incredere la serviciile oferite de magazinul nostru online de papetarie si birotica. Grand Office pune la dispozitia clientilor o gama variata de produse din categoria hartie A4 disponibile la un raport excelent calitate/pret.

Greutate hartie xerox – hartia pentru copiator este disponibila in diverse variante de greutate. Aceasta poate avea 70g/mp, 80g/mp, 90g/mp, 100g/mp, 160g/mp sau 200g/mp. Calitatea hartiei xerox este determinata si de greutatea acesteia, iar pentru copiatorul obisnuit o greutate de 80-90 g/mp este. In oferta Grand Office veti gasi toate tipurile de hartie pentru copiator de care aveti nevoie.

Top hartie A4 – topurile de hartie contin fie 250 de coli per top, fie 500 de coli per top. Asadar puteti alege topul potrivit nevoilor dumneavoastra.

Format hartie xerox – puteti comanda atat topuri de hartie format A4, cat si topuri de hartie format A3. Ambele dimensiuni de coli sunt disponibile in diferite variante de greutate si numar de coli per top.

Tip hartie copiator – la Grand Office veti gasi atat topuri de hartie clasica, cat si topuri cu hartie reciclata de calitate superioara.

In portofoliul Grand Office veti gasi hartie pentru copiator de la branduri renumite precum Xerox, Sky Copy, Double A, Steinbeis No1, HP Home&Office, Multicopy, Nautilus si Ballet. Pentru a gasi cat mai repede hartia de care avet nevoie, va recomandam sa utilizati optiunile de filtrare. Acestea va permit sa selectati greutatea, formatul, modul de ambalare (cutie sau top) si brandul preferat. De asemenea, va sugeram sa folositi si modul de sortare astfel incat sa vedeti mai intai produsele care va intereseaza cel mai mult.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei