Hartie foto

Daca doriti sa imprimati fotografii (sau chiar si alte tipuri de documente) la calitate inalta, atunci aveti nevoie sa achizitionati o hartie foto care va va asigura o imagine la o rezolutie inalta (de pana la 5760px). Acest tip de hartie pentru poze poate fi in varianta de hartie lucioasa sau glossy, semi-lucioasa (semi-glossy) sau mata.

In portofoliul Grand Office veti gasi hartie foto HP format A4 glossy la 200gr, semi-glossy la 175gr si hartie foto pentru inkjet, lucioasa, marca Tanex, format A4 sau A6, cu grosimi de la 150gsm pana la 240gsm.

Hartie foto A4 glossy de la HP – se foloseste si este optimizata pentru imprimantele HP Color Inkjet dar este compatibila si cu alte imprimante sau copiatoare color sau alb-negru. Este ideala pentru imprimarea pozelor, a imaginilor grafice, a calendarelor sau a prezentarilor. O gasiti in pachet de 100 de coli A4. Hartia foto semi-glossy de la HP o puteti achizitiona in pachet de 25 de coli A4.

Hartie pentru poze lucioasa A4 de la Tanex – este recomandata pentru toate tipurile de imprimante inkjet. O puteti achizitiona in pachete de 20 sau 25 de coli A4 per pachet.

Afișez toate cele 7 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.