Hartie color | Carton color

Hartia colorata sau hartia cartonata colorata este utila pentru diverse activitati pe care le puteti desfasura atat la birou, cat si acasa.

Hartie color – acest produs de papetarie poate fi folosit pentru imprimare. Este compatibil cu majoritatea imprimantelor inkjet sau laserjet, dar si cu diverse copiatoare si multifunctionale. Sunt disponibile doua variante de coli colorate in format A4, cu greutatea de 75 gr sau 80 gr. La Grand Office veti gasi topuri cu o singura culoare (ambalare 500 de coli per top) sau topuri cu hartie colorata mixta (ambalare 100 de coli per top). De asemenea,  in functie de nevoile dumneavoastra, puteti opta pentru hartie in culori pale sau intense.

Carton color – avem in portofoliu hartie cartonata colorata cu greutatea de 160 gr, disponibila in 13 nuante de culoare – atat in culori pastelate, cat in si culori intense. Topurile au cate 500 coli fiecare. Cartonul color poate fi folosit in organizarea documentelor, dar si in proiecte creative si/sau educationale. Puteti folosi carton color ca atare sau il puteti imprima cu ajutorul imprimantelor ce suporta hartie cartonata.

Brandurile de hartie color si carton color pe care le veti gasi in portofoliul Grand Office sunt: Rainbow, Office Products si Double A.

Pentru a gasi cat mai repede hartia color sau cartonul color de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi sistemul de filtrare, cu ajutorul caruia puteti selecta greutatea, modul de ambalare (coli per top), brandul sau culoarea dorita. Nu in ultimul rand, ne puteti contacta oricand in cazul in care aveti intrebari suplimentare.

Afișez 1–20 din 33 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.