Plicuri din hartie

Dacă ai nevoie de plicuri antisoc sau de diferite modele de plic din hartie, in oferta Grand Office vei gasi o gama variata de plicuri, de diverse tipuri si dimensiuni, care sa indeplineasca cerintele tale.

Plicuri antisoc sau plicuri cu bule – sunt extrem de rezistente la rupere si sunt folosite pentru a trimite documente importante sau mici obiecte sau produse care au nevoie de o protectie suplimentara in timpul transportului. Poate fi de diferite dimensiuni (plic antisoc AB02 pana la AB08) si de culoare alba sau kraft.

Un plic cu burduf este un plic din hartie cu banda silicon care este mai lat si mai incapator decat un plic normal. Intr-un astfel de plic pot intra mai multe documente, reviste, brosuri, cataloage sau poti chiar trimite colete cu produse care nu sunt fragile. Poti opta pentru un plic B4 de 120g/mp (10 bucati per set sau 250 bucati per cutie) sau un plic C4 de 130g/mp (10 bucati per set sau 100 de bucati per cutie).

In gama de produse Grand Office mai puteti gasi si plicuri simple de hartie alba sau kraft in diferite dimensiuni, plicuri din hartie cu fereastra (pe stanga sau pe dreapta), plicuri CD, plic DL sau plic C5 port-document.

Pentru a gasi cat mai repede modelul de plic din hartie de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: dimensiune burduf (3cm sua 5 cm), format (plic antisoc, plic B4, plic C4, plic C5, ambalare (cutie, pachet 5/10//25 bucati), culoare (alb sau kraft). In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Afișez 1–20 din 34 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.