Afișez 1–20 din 63 de rezultate

Spre surprindeare tuturor si in ciuda faptului ca tehnologia a evoluat enorm de la vremea cand scrisoarea era cea mai rapida metoda de a transmite informatia, PLICUL este un produs de papetarie indispensabil in epoca moderna.GRAND OFFICE dispune de o gama variata de plicuri ce pot fi folosite in diferite moduri si situatii. De la format la culoare, materialul din care sunt confectionate sau sistemul de inchidere, plicurile sunt adaptate necesitatilor dumneavoastra.

SFAT: Alegeti plicuri cu dimensiunea mai mare decat cea a documentelor pe care doriti sa le expediati, pentru a nu indoi sau deterioara documentele respective. In acest sens, corespondenta masurilor este urmatoarea:
– plicuri C4: folosite cu documente A4;
– plicuri C5: folosite cu documente A5 sau A4 pliate la jumatate;
– plicuri C6: folosite cu materiale de marketing sau carti postale;
– plicuri DL: folosite pentru expedierea sau transmiterea bancnotelor;
– plicuri cu burduf: folosite in cazul unui volum mare de documente ce trebuie trimise impreuna. Dupa stabilirea dimensiunii necesare se alege unul dintre cele 3 tipuri de sigilare.
• plicurile siliconice au o banda care se indeparteaza de partea adeziva si apoi se sigileaza (cea mai convenabila varianta);
• plicuri autoadezive, care dispun de adeziv pe doua parti ale plicului iar sigilarea se realizeaza prin unirea acestor doua parti.;
• plicuri gumate care necesita umezirea partii adezive pentru a putea sigila continul.

GRAND OFFICE distribuitor de papetarie iti pune la dispozitie un portofoliu cuprinzator de hartie A4, hartie A4 ieftina, hartie A3, papetarie si birotica. In calitate de distribuitor produse birotica, acoperim necesarul companiilor, cu oferte adaptate in functie de buget si nevoi. Comenzi papetarie in Bucuresti si in tara, cu livrare rapida din stoc.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.