Afișez toate cele 12 rezultate

Hartia si cartonul color te ajuta sa iti prioritizezi activitatile de zi cu zi de la birou. Hartie colorata este compatibila cu imprimante inkjet, laserjet, copiatoare si multifunctionale. Carton colorat este foarte util in sortarea, ordonarea si arhivarea documentelor, compatibil cu anumite tipuri de imprimante. Va prezentam gama de hartie si carton color Rainbow, disponibile in culori intense si pastel, in  format A4.

Rainbow este o hartie fara continut de lemn, perfect adaptata pentru orice tip de imprimanta sau copiator. Este produsa din materii prime regenerabile provenite din paduri certificate FSC(Forest Stewardship Council), ceea ce dovedeste si o grija deosebita fata de mediu. Consultati oferta noastra si transmiteti-ne comanda de hartie colorata sau carton, telefonic sau online!                               

GRAND OFFICE distribuitor de papetarie iti pune la dispozitie un portofoliu cuprinzator de hartie A4, hartie A4 ieftina, hartie A3, papetarie si birotica. In calitate de distribuitor produse birotica, acoperim necesarul companiilor, cu oferte adaptate in functie de buget si nevoi. Comenzi papetarie in Bucuresti si in tara, cu livrare rapida din stoc.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.