Role Hartie Plotter

Daca folositi, in activitatea de birou, imprimante de mari dimensiuni, atunci aveti nevoie de consumabile precum hartie plotter sau rola copiator. Hartia alba mata, cu grad de alb ridicat va asigura o imprimare de inalta calitate si o uscare a cernelii instantanee.

Rola hartie plotter este ideala pentru imprimarea monocromatica a desenelor tehnice (planse, planuri, lucrari de cadastru, urbanism, geologie, schite etc.) folosite in proiectare sau inginerie.

Dimensiuni role hartie plotter – acest tip de consumabile plotter se gasesc in oferta Grand Office in urmatoarele dimensiuni, de unde puteti alege in functie de nevoile activitatii dvs.: hartie plotter A0++, A0+, A0, A1++, A1+, A1, A2 sau A3.

Grosime hartie plotter – daca aveti nevoie de o hartie mai rezistenta, puteti opta pentru o hartie plotter 90gr, altfel, mai sunt optiunile de grosime hartie 75gr si 80gr.

In oferta Grand Office veti gasi hartie pentru plotter si role pentru copiator  de diferite dimensiuni si formate, in role de cate 50m, ambalate individual sau cate doua role per pachet, de la branduri precum Optima, Xerox sau altele.

Pentru a gasi cat mai repede modelul de rola hartie plotter de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: grosime (75gr/80gr/90gr), format (A0++, A0+, A0, A1++, A1+, A1, A2 sau A3) sau brand (Optima, Xerox sau Alti producatori).

In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Afișez 1–20 din 40 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.