Etichete autoadezive

Dacă obisnuiti sa folositi etichete autoadezive sau hartie autocolanta pentru a le lipi pe colete, bibliorafturi, documente sau plicuri, Grand Office va pune la dispozitie o selectie generoasa de produse de acest tip. Etichetele autocolante sunt usor de aplicat, puteti scrie pe ele sau le puteti imprima. Hartia autocolanta este un produs de papetarie foarte util atat in activitatea de birou, cat si in aplicatiile de retail.

Dimensiuni etichete autoadezive – veti gasi in portofoliul nostru peste 30 de dimensiuni de etichete disponibile, de la 1/A4 (210x297mm) si pana la 160/A4 (22x12mm), asadar aveti multiple optiuni, in functie de nevoile dvs.

Model etichete autocolante – Puteti opta pentru etichete color, cu litere, rotunde, cu colturi drepte sau cu colturi rotunjite.

Format coala cu etichete – etichetele sunt disponibile pe coli format A4 sau SRA3.

Brandurile de etichete autocolante din portofoliul nostru sunt: Optima, Stick’n, Tanex si Xerox.

Pentru a gasi cat mai repede modelul de etichete autocolante de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: dimensiune, model (color, cu litere, rotunde, cu colturi drepte sau cu colturi rotunjite), format (A4, SRA3), brand sau culoare. In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Afișez toate cele 8 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.