Tus | Tusiere | Indigo | Hartie autocopiativa

Gama de accesorii pentru birou a magazinului online de birotica si papetarie Grand Office cuprinde tus, tusiere si hartie autocopiativa (sau file indigo). Tusul, tusierele si filele indigo reprezinta un set de accesorii utile in orice birou. Aveti nevoie de tus si de tusiere pentru a mentine stampilele functionale, iar hartie autocopiativa devine utila atunci cand doriti sa copiati rapid informatiile de pe facturi ori chitante in doua sau chiar trei exemplare.

Gama noastra de produse cuprinde diferite modele de foi indigo specifice pentru scrisul de mana sau pentru masina de scris, tusiere din plastic sau din metal, precum si tus pentru stampile, disponibil in mai multe variante de culoare.

Produsele disponibile in aceasta categorie provin de la producatori de renume precum Artline, Donau, Flaro sau Kores si pot fi filtrate in functie de tipul produsului, dar si in functie de brand sau de culoare.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum.

Afișez toate cele 11 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.