Tavite documente

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 17 rezultate

Tavite documente | Organizator documente

Tavitele pentru documente sau organizatoarele pentru documente fac parte din categoria accesoriilor de birou menite sa va ajute la pastrarea, depozitarea si organizarea documentelor utilizate in mod frecvent. In plus, utilizarea unei tavite pentru documente va ajuta sa mentineti biroul curat si bine organizat.

Optati pentru o tavita documente sau un organizator documente in cazul in care va doriti sa pastrati informatiile utile la-ndemana. Tavitele pentru documente se pot suprapune, nu ocupa mult spatiu, iar utilizarea acestora va permite accesul rapid la informatiile necesare in mod frecvent. In functie de nevoile sau de preferintele dumneavoastra, puteti achizitiona tavite documente la set sau puteti opta pentru o singura tava documente.

Oferta Grand Office include organizatoare documente metalice, din plastic ori din carton.  Organizatoarele pentru documente din aceasta categorie sunt  disponibile in mai multe modele, dimensiuni si culori. Acestea sunt extrem de practice si reprezinta modul ideal pentru organizarea actelor si hartiilor importante.

Organizatoarele pentru documente disponibile pe Grand Office au un raport calitate/pret avantajos si provin de la branduri recunoscute precum Leitz, Noki, Ark, Han, Deli, Durable Donau sau Economy. Produsele pot fi filtrate in functie de brand, culoare, material sau model. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil. Consultati oferta noastra pentru tavite documente si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor sau dacă va aflati in cautarea unui produs care nu este listat pe site. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Ne puteti contact oricand (prin email sau telefon) pentru o oferta personalizata sau pentru informații suplimentare.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei