Mape birou

Mapa de birou este un accesoriu practic ce poate fi utilizat pentru organizarea, depozitarea si transportarea documentelor in deplina siguranta. Hartiile importante sau confidentiale se pot pastra in mape de birou pentru a le feri de murdarie, umezeala sau de praf.

In cadrul magazinului nostru online de papetarie si birotica veti gasi mape la un raport excelent calitate/pret. Gama noastra de produse cuprinde atat mapa de birou simpla, cat si mape imprimate, buretate sau mapa birou din piele ecologica. Produsele provin de la producatori renumiti precum Durable, Han, Leitz sau Q-Connect si sunt disponibile in diverse variante de culoare, dimensiuni, materiale si modele.

Va recomandam sa consultati oferta noastra de produse si sa ne contactati in cazul in care aveti nevoie de informatii suplimentare referitoare la mapele de birou sau de documente. Produsele pot fi comandate atat online, cat si telefonic, iar pentru clientii persoane juridice oferim termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum.

Afișez toate cele 9 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.