Lipici solid | Lipici lichid | Adezivi

Oferta noastra de accesorii pentru birou cuprinde si produse din categoria lipici si adezivi. Cu ajutorul unui lipici sau a unui adeziv de calitate, puteti lipi sau inchide ermetic orice tip de material.

In magazinul nostru online de papetarie si birotica regasiti accesorii de birou de calitate superioara, disponibile la preturi avantajoase. In aceasta categorie, va oferim posibilitatea sa alegeti dintre multiple variante de lipici si adezivi precum aracet, batoane lipit, lipici solid, lipici lichid, pastile adezive, superglue, pistoale de lipit si diversi adezivi de calitate. Produsele pot lipi mai multe tipuri de materiale precum plastic sau hartie.

Produsele sunt disponibile in mai multe tipuri de variante si gramaje si provin de la producatori de top precum Alpino, Apli, Donau, Office Products, Optima, Kores, Rapid, Tanex, Turican sau Q-Connect.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra pentru lipici si adeziv si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita o oferta personalizata prin email sau telefon.

Afișez 1–20 din 56 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.