Lampi de birou | Lampa de birou

Oferta de accesorii pentru birou a magazinului nostru online de papetarie si birotica cuprinde numeroase lampi de birou. Lampa de birou este un accesoriu util atat la birou, cat si acasa si isi dovedeste utilitatea in diverse circumstante. Aceasta poate fi necesara atat in timpul zilei cand lumina naturala este slaba, cat si in timpul noptii.

Gama noastra de produse include diverse modele de lampi ce provin de la producatori renumiti precum Alco, Office Products, Platinet sau Turikan. De asemenea, acestea se regasesc sub diverse culori, forme si dimensiuni. Mai mult decat atat, in oferta noastra veti regasi lampa cu boxa bluetooth, lampa de birou cu ceas, lampa cu USB si diverse modele de lampi de birou cu brat flexibil.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor sau daca produsul pe care il cautati nu se regaseste in lista noastra de produse.

Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita o oferta personalizata prin email sau telefon.

Afișez toate cele 12 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.