Dulapuri metalice, Clasificatoare si Vestiare

Dulapuri metalice | Clasificatoare | Vestiare metalice

Arhivarea si pastrarea in siguranta a documentelor si hartiilor importante se realizeaza si cu ajutorul unor obiecte de mobilier precum dulapuri metalice, clasificatoare sau vestiare. Cu ajutorul acestor piese de mobilier veti utiliza la maximum spatiul disponibil si veti arhiva corespunzator toate documentele importante. Dulapurile metalice sunt foarte rezistente, au o mare capacitate de depozitare multumita politelor si sertarelor si pot fi amplasate cu usurinta atat in birouri, cat si in depozite.

Oferta Grand Office cuprinde o gama variata de dulapuri metalice, vestiare si clasificatoare, disponibile sub diverse forme si dimensiuni. Daca aveti nevoie de o solutie pentru depozitarea bibliorafturilor si a caietelor mecanice, atunci va sugeram sa alegeti un dulap metalic cu sertare. Pentru pastrarea in siguranta a actelor, va recomandam un clasificator, iar pentru haine si echipamente de lucru puteti opta pentru vestiar metalic.

Puteti opta pentru un simplu dulap metalic pentru documente (prevazut cu sertare) sau pentru un model special de dulap metalic, prevazut cu usi batante, pliabile sau culisante. In cazul in care aveti nevoie de mai multa siguranta, va putem oferi un dulap prevazut cu un seif.  La capitolul vestiare metalice, aceste sunt disponibile cu doua, trei sau sase usi.

Afișez toate cele 17 rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.