Capsatoare profesionale | Tacker | Pistoale de capsat

Gama noastra de capsatoare profesionale cuprinde capsatoare cu brat lung, capsatoare tacker, dar si pistoale de capsat. Pentru capsarea cu o adancime mare, va recomandam sa optati pentru un capsator profesional cu brat lung.

Un capsator profesional devine o necesitate atunci cand cele uzuale nu fac fata necesitatilor dumneavoastra. Capsatoarele profesionale sunt potrivite atat acasa, cat si la birou, si sunt capabile sa capseze intr-un mod eficient pana la 240 de coli. Unele modele de capsatoare profesionale pot fi utilizate pentru prinderea bannerelor.

In oferta noastra veti gasi capsatoare profesionale de la branduri renumite precum Noki, Leitz, Deli, Kangoro, Novus sau Rapid. De asemenea, puteti alege un capsator din plastic ori unul metalic. Produsele disponibile in aceasta categorie pot fi filtrate in functie de tipul capsatorului, in functie de capacitatea de capsare, dupa brand, dar si dupa culoare.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp cu putinta. Consultati oferta noastra si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita oricand o oferta personalizata.

Afișez 1–20 din 25 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.