Agrafe | Clipsuri

Agrafele și clipsurile fac parte din categoria celor mai utilizate accesorii dintr-un birou deoarece vă ajută să organizați, să arhivați și să sortați cu ușurință toate documentele dumneavoastră. Agrafele și clipsurile sunt utile pentru prinderea documentelor atunci când nu este necesară capsarea acestora. În cazul în care lucrați cu multe documente pe care nu doriți să le capsați, atunci vă recomandăm să le prindeți cu ajutorul unor agrafe sau clipsuri pentru a nu le amesteca sau pierde.

Gama noastră de agrafe și clipsuri cuprinde agrafe colorate, agrafe din plastic sau de tip fluture, precum și clipsuri metalice sau clipsuri din plastic. La noi veți găsi atât agrafe de birou, cât și clipsuri de birou, într-o mare varietate de culori, dimensiuni și modele, astfel încât să se integreze perfect în orice context, fie că vorbim despre un birou clasic, fie despre unul modern.

Agrafele și clipsurile disponibile pe Grand Office sunt disponibile la un raport calitate/preț avantajos și pot fi filtrate în funcție de brand sau în funcție de tipul produsului. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil. Consultați oferta noastră și contactați-ne în cazul în care aveți nevoie de ajutor sau dacă vă aflați în căutarea unui produs care nu este listat pe site. Pentru clienții persoane juridice, Grand Office oferă termene de plată avantajoase și discount-uri în funcție de volum. Ne puteți contact oricând (prin email sau telefon) pentru o ofertă personalizată sau pentru informații suplimentare.

Afișez 1–20 din 32 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.