Capse si decapsatoare | Articole birou

Un capsator, indiferent de tip, calitate sau model, nu poate fi pe deplin functional fara un set de capse. In aceasta categorie veti regasi o gama variata de capse pentru capsator de la branduri renumite precum Noki, Leitz sau Office Products. Gama noastra de produse cuprinde modele specifice pentru capsatoarele clasice sau pentru cele profesionale. Modelele variaza in functie de dimensiune si duritate. Puteti utiliza sistemul nostru de filtrare pentru a gasi capsele compatibile cu modelul dumneavoastra de capsator.

In oferta Grand Office sunt disponibile si produse din categoria decapsatoare. Aceste produse, cunoscute si sub denumirea de cleste capse sau cleste pentru capse, sunt concepute pentru desfacerea documentelor capsate. Decapsatoarele dispun de manere din plastic si de un mecanism metalic, util pentru inlaturarea capselor intr-un mod eficient si rapid.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau daca va aflati in cautarea unui produs care nu se afla in oferta noastra, ne puteti contacta oricand prin email, telefon sau chat.

Afișez 1–20 din 50 de rezultate

© 2021 Grand Office - Papetarie Bucuresti. Toate drepturile rezervate! Powered by InMotion Media.

         
        
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.