Afișez 1–20 din 74 de rezultate

Categoria CAPSATOARE este dedicata unuia dintre cele mai folosite produse intr-un birou, mai ales in cazul in care lucrezi cu numeroase documente importante.Documentele care trebuie pastrate impreuna, pot fi capsate, si in acest fel te poti asigura ca acestea nu se vor rataci.

Cauti capsatoare de calitate? Alege un singur furnizor in materie de birotica si papetarie, pentru a economisi timp si bani! In oferta GRAND OFFICE gasiti atat capsatoare pentru hartie, capsatoare metalice sau din material plastic intr-o gama complexa(cu un design clasic sau modern ,de la cele mai mici modele de capsatoare, de buzunar, pana la cele profesionale), cat si accesorii pentru acestea, precum capsele. Odata ce folosesti un capsator, este recomandat sa ai la indemana si un decapsator, asta in cazul in care vei fi nevoit sa desprinzi acele capse de pe foi, pentru a le folosi individual. Cauta in oferta noastra si alege tot ce ai nevoie pentru biroul tau, la cea mai buna calitate si la preturi accesibile!

GRAND OFFICE distribuitor papetarie iti pune la dispozitie un portofoliu cuprinzator de papetarie si birotica. In calitate de distribuitor produse birotica, acoperim necesarul companiilor, cu oferte adaptate in functie de buget si nevoi.

Comenzi papetarie Bucuresti si in tara, cu livrare rapida din stoc. Cumpara online, capsatoare, pentru a procesa, ordona si inventaria eficient documentele companiei.

©2007-2019 Grand Office. Toate drepturile rezervate! Site realizat de InMotion Media.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!

Autentificare

Te poti conecta in contul tau de client prin introducerea datelor de autentificare in campurile de mai jos.

Nu ai cont?

Iti poti crea un cont de client prin una din modalitatile de mai jos.