Carioca cu 2 capete, varf liner 0.7mm/tip pensula, 36 culori/set, ALPINO Dual Artist

95,50 lei TVA inclus80.25 fara TVA

Disponibilitate:

Momentan indisponibil

Cod produs:

MS-AR000176

Descriere

Carioca cu 2 capete, varf liner 0.7mm/tip pensula, 36 culori/set, ALPINO Dual Artist

  • Deseneaza, picteaza si coloreaza cu cariocile cu forma triunghiulara Dual Artist!
  • Experienta coloratului este un concept ce trece de culori, inseamna sa simti culorile si sa le folosesti ca o forma de evadare ce aduce placere.
  • Varful dublu din fetru este perfect pentru design-uri complexe: un varf de 0.7 mm, perfect pentru desenat si schitat si un varf tip pensula de 2.0 mm, ideal pentru scris sau colorat desene.
  • Ambalare: 36 culori/set.

Comanda Carioca cu 2 capete, varf liner 0.7mm/tip pensula, 36 culori/set, ALPINO Dual Artist de pe grandoffice.ro, iar noi ne asiguram ca ajunge la tine in cel mai scurt timp.

Greutate0.05 kg
Ambalare

Set

Brand

ALPINO

Livrare
SEAP

Toate produsele de pe Grand Office sunt disponibile si prin SEAP.

Daca nu gasiti un produs, ne puteti anunta prin e-mail la contact@grandoffice.ro sau telefonic la numarul 0751.638.351, si noi il vom adauga in cel mai scurt timp.

Termene de plata si retur gratuit in 30 de zile.

Cadouri GARANTATE in functie de valoarea comenziilor.

Suntem parteneri, nu avem o simpla relatie comerciala cu clientii nostri. Intelegem specificul business-urilor voastre si incercam sa fim utili. Tocmai de aceea suntem flexibili atunci cand negociem termenele de plata. Si mai ales de aceea avem o politica foarte generoasa de retur a produselor.

Recenzii

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Carioca cu 2 capete, varf liner 0.7mm/tip pensula, 36 culori/set, ALPINO Dual Artist”