Hartie foto

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 7 rezultate

Hartie foto

Daca doriti sa imprimati fotografii (sau chiar si alte tipuri de documente) la calitate inalta, atunci aveti nevoie sa achizitionati o hartie foto care va va asigura o imagine la o rezolutie inalta (de pana la 5760px). Acest tip de hartie pentru poze poate fi in varianta de hartie lucioasa sau glossy, semi-lucioasa (semi-glossy) sau mata.

In portofoliul Grand Office veti gasi hartie foto HP format A4 glossy la 200gr, semi-glossy la 175gr si hartie foto pentru inkjet, lucioasa, marca Tanex, format A4 sau A6, cu grosimi de la 150gsm pana la 240gsm.

Hartie foto A4 glossy de la HP – se foloseste si este optimizata pentru imprimantele HP Color Inkjet dar este compatibila si cu alte imprimante sau copiatoare color sau alb-negru. Este ideala pentru imprimarea pozelor, a imaginilor grafice, a calendarelor sau a prezentarilor. O gasiti in pachet de 100 de coli A4. Hartia foto semi-glossy de la HP o puteti achizitiona in pachet de 25 de coli A4.

Hartie pentru poze lucioasa A4 de la Tanex – este recomandata pentru toate tipurile de imprimante inkjet. O puteti achizitiona in pachete de 20 sau 25 de coli A4 per pachet.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei