Blocnotes

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 17 rezultate

Blocnotes

Blocnotes-urile sunt produse de papetarie extrem de versatile. Le puteti folosi atat in activitatea de birou, pentru a lua notite pe ele sau pentru a organiza activitatile, cat si ca materiale promotionale pe care sa le oferiti clientilor. De asemenea, le puteti folosi si acasa sau la cursuri, pentru a lua notite pe ele, pentru a nota retete sau pentru a lasa mesaje.

Blocnotes sunt de fapt coli de hartie care sunt prinse in partea de sus prin lipire – blocnotes brosat – sau blocnotes cu spirala (o sa mai gasiti si denumirea blocnotes cu spira). Acestea au si coperta cartonata imprimata lucioasa sau mata flexibila sau o coperta dintr-un carton mai gros/rigid.

Ca liniatura, bloc-notes pot fi dictando, matematica sau velin (cu foaia alba). Puteti alege modelul cu liniatura preferata in functie de nevoile dvs.

Din punct de vedere al formatului, blocnotes lipit sau brosat este de regula format A4, pe cand blocnotes cu spira este disponibil in mai multe variante: A4, A5, A6 sau A7.

Ca numar de file, acestea pot avea de la 50 la 100 de file, iar grosimea colilor este de 80gr sau de 90gr. De regula blocnotes cu spirala au variante cu mai multe file pentru ca se prind mai bine in spirala metalica.

Pentru a gasi cat mai repede modelul de blocnotes de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: model (brosat sau cu spira), liniatura (dictando, matematica, velin), format (A4, A5, A6 sau A7), numar file (50/60/70/72/80/90/100), brand (Aurora, Oxford sau Pigna) sau culoare (albastru, gri, rosu, verde sau culori asortate).

In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei