Notite autoadezive

Filtreaza produsele

Afișez 1 - 36 din 65 de rezultate

Notite autoadezive

Post-its sau, in romana, notite adezive – reprezinta unul dintre cele mai folosite produse in activitatea de birou dar nu numai. Sunt usor de folosit, va ajuta sa va organizati documentele, va sunt mereu la indemana atunci cand vreti sa notati ceva repede, le puteti lipi pe panouri, pe laptop sau pe birou, le puteti lipi in cataloage, reviste sau carti pentru a marca anumite pagini (practic se pot lipi pe orice suprafata fara a o deteriora) si le gasiti intr-o varietate larga de culori si forme.

Notite autoadezive pentru toate gusturile – pe langa faptul ca sunt usor de lipit si de dezlipit, aceste notite adezive colorate sunt disponibile intr-o varietate larga de forme, culori si dimensiuni.

Dimensiuni notite adezive – Puteti opta pentru mai multe variante de dimensiuni, in functie de preferintele dvs.: 40x50mm, 75x 75mm, 75x125mm, 75x50mm, 75x100mm sau diverse forme (sageata, inima, bula de chat etc).

Ambalare – veti gasi in portofoliul Grand Office mai multe optiuni de notes adeziv: pachete individuale de 90/100/400 file in culori pastelate, seturi cu cate doua, trei, patru sau mai multe culori/set.

Branduri – in portofoliul Grand Office veti gasi notite adezive de la brandurile A-series, Kores si Stick’n.

Pentru a gasi cat mai repede modelul de notite autoadezive sau post-it-urile de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: tipul de notes autoadeziv (cub notes autoadeziv, notes autoadeziv, notes autoadeziv cu dispencer), dimensiune (40x50mm, 75x 75mm, 75x125mm, 75x50mm, 75x100mm sau diverse forme), brand (A-series, Kores, Stick’n) sau culoare (sunt disponibile intr-o varietate de culori, pastelate sau neon).

In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei