Cuburi din hartie

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 10 rezultate

Cuburi din hartie

Cuburi din hartie – acele produse de papetarie pe care le puteti folosi zi de zi atat in activitatea de birou, cat si acasa. Sunt extrem de practice si la indemana pentru a lua notite atunci cand vorbiti la telefon, pentru cand vreti sa lasati un mesaj cuiva, le puteti prinde cu magnet de frigider sau de usa, le puteti folosi pentru a nota lista de cumparaturi cand mergeti la supermarket si multe altele.

Un cub de hartie poate fi format din hartie alba, din hartie colorata sau multicolora, poate fi cu suport sau fara. Avantajul unui suport din plastic pentru cub hartie este ca nu exista riscul sa imprastiati toate colile pe birou, sunt usor de luat din suport si sunt usor de depozitat.

Sortimente cuburi din hartie – in oferta noastra veti gasi cuburi din hartie alba sau colorata, cuburi din hartie lipite pe lateral (care sunt practic cuburi de notite adezive) sau rezerve pentru cuburi din hartie cu suport de plastic.

Dimensiunea hartiei din cuburi este standard, de 90x90mm, insa poate varia inaltimea cubului, in functie de cate coli contine (500, 700, 900), iar gramajul hartiei este de 80gr.

Brandurile de cub hartie pe care le comercializam sunt Ark, Aurora, Donau, Flaro si Office Products.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei