Caiete de birou

Filtreaza produsele

Afișez 1 - 36 din 38 de rezultate

Caiete de birou

Un caiet de birou sau un caiet dictando este un produs de papetarie versatil, care poate fi folosit atat de catre elevi sau de catre cursanti la scoala, cat si la locul de munca sau in activitatea de zi cu zi, pentru a lua notite.

In oferta Grand Office veti gasi diferite tipuri de caiete de birou: caiet capsat, caiet cu spira, caiet cu inele, caiet cu elastic sau Project Book. Acestea pot fi cu diferite liniaturi: caiet dictando, caiet matematica, caiet punctat sau caiet cu foi veline (albe).

Formatele pe care le poate avea un caiet de birou sunt urmatoarele: A4, A5, A6 sau iPad. Acestea sunt disponibile cu un numar de file de la 50 la 200. Spre exemplu, daca alegeti caiete de matematica de 200 de file, veti obtine un raport pret-cantitate mai bun.

Coperta caiete de birou – poate fi din carton (lucios, mat, embosat etc), coperta dura sau din PP (plastic), cu elastic sau fara si in o multitudine de culori.

Gramajul hartiei – puteti opta pentru caiete cu hartie de 70gr sau de 80gr.

In portofoliul nostru vei gasi modele de caiet dictando, caiet cu spira, caiet matematica, caiet cu elastic sau caiet cu inele de la urmatoarele branduri: Daco, Escada, Aurora, Elba, Leitz sau Oxford.

Pentru a gasi cat mai repede modelele de caiete de birou de care aveti nevoie, va recomandam sa folositi optiunile de filtrare, de unde puteti selecta: tipul de caiet (caiet capsat, caiet cu elastic, caiet cu inele, caiet cu spira, project book), liniatura (dictando, matematica, punctat sau velin), formatul (A4, A5, A6, iPad), numarul file (de la 50 la 200), coperta (carton, dura, PP), brandul (Daco, Escada, Aurora, Elba, Leitz sau Oxford) sau culoarea (o varietate de culori).

In plus, va recomandam sa folositi si modul de sortare preferat, astfel incat sa vedeti cu prioritate produsele de care sunteti interesat.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei