Articole din hartie

Filtreaza produsele

Articole din hârtie

Daca desfasurati o activitate de birou sau in retail, probabil folositi zilnic hartie si alte produse de papetarie pentru a va indeplini sarcinile, pentru a tine evidente de natura logistica sau contabila si pentru a va organiza mai eficient.

Spre exemplu, pentru imprimanta si copiator aveti nevoie de hartie A4 sau alte dimensiuni si grosimi. Daca livrati colete sau aveti nevoie sa organizati produse, va sunt utile diferite tipuri de etichete autoadezive. Cand livrati documente importante, le puteti proteja cu ajutorul unor plicuri din hartie cu bule. Pentru a nota informatii va sunt necesare, in activitatea de zi cu zi, notite autoadezive (post-it), cuburi din hartie, agende sau caiete. Produsele tipizate sunt folosite, de asemenea, in foarte multe companii (spre exemplu, in companiile de transport, logistica, comert si nu numai).

Necesarul de articole din hartie variaza de la o companie la alta, in functie de domeniul in care activati, tipurile de activitati pe care le desfasurati si volumul de munca.

Grand Office este magazinul de papetarie online care va pune la dispozitie o varietate larga de produse de papetarie, ce pot acoperi cu succes necesarul companiei dvs. de articole din hartie: hartie A4 si alte dimensiuni pentru copiator sau imprimanta, hartie si carton color, hartie printare color, etichete autoadezive, plicuri din hartie, notite autoadezive, cuburi din hartie, registre, role hartie plotter, role casa de marcat, tipizate, agende si multe altele.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei