Suporturi documente si cataloage

Filtreaza produsele

Suporturi documente | Suporturi cataloage

Suporturile verticale pentru documente si cataloage fac parte din categoria accesoriilor pentru birou menite sa va ajute in optimizarea spatiului si in pastrarea ordinii pe biroul de lucru. De asemenea, un suport documente poate fi catalogat drept un accesorii util avand in vedere faptul ca utilizarea unui astfel de produs faciliteaza accesul rapid la anumite cataloage, pliante sau documente utile.

Optati pentru un suport documente / suport cataloage in cazul in care doriti sa pastrati informatiile importante la-ndemana. Suportul vertical pentru documente si cataloage nu ocupa mult spatiu si poate fi depozitat chiar pe biroul de lucru. Modelele disponibile in categoria de produse suporturi documente variaza in functie de model, dimensiune si culoare. De asemenea puteti opta pentru un suport documente metalic sau pentru un suport vertical documente din plastic ori din carton.

Suporturile pentru documente disponibile in aceasta categorie au un raport calitate/pret avantajos si provin de la branduri recunoscute precum Leitz,  Donau, Economy, Esselte, Han sau Ark. Produsele pot fi filtrate in functie de brand, culoare sau material. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp posibil. Consultati oferta noastra si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita oricand o oferta personalizata.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei