Suport pixuri si suport accesorii birou

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 34 de rezultate

Suport pixuri | Suport accesorii birou

Suportul pentru pixuri si pentru alte accesorii de birou este un obiect necesar pentru a mentine in ordine articolele de dimensiuni mici ce sunt utilizate in mod frecvent. Un suport pixuri / suport accesorii birou este util pentru a pastra la indemana agrafe de birou, pixuri, pioneze, creioane, radiere, carti de vizita, foarfece, notite autoadezive si alte obiecte. Puteti pastra micile accesorii necesare zi de zi in suporturi de birou bine compartimentate. Astfel, veti putea ajunge cu usurinta la obiectul de care aveti nevoie.

Practice si cu un aspect modern, suporturile pentru pixuri si alte accesorii de birou oferite de Grand Office sunt disponibile sub diverse forme, dimensiuni, culori si materiale. Acestea provin de la branduri renumite precum Ark, Deli, Leitz sau Q-Connect si sunt compartimentate intr-un mod practic.

Transparent sau colorat, din plastic sau din metal, suportul de pixuri si accesorii de birou poate fi achizitionat atat in varianta simpla, cat si sub forma unui set complet echipat. Modelele noastre au pana la 9 compartimente si puteti opta pentru un suport cu mai multe componente (capsator, capse, foarfeca, radiera, puxri si agrafe)

Produsele din categoria suport pixuri si suport accesorii birou sunt disponibile la preturi competitive, iar calitatea este una superioara. Produsele pot fi filtrate dupa brand, culoare, material, compartimentare sau tip produs, iar comenzile pot fi plasate atat online, cat si telefonic. Pentru clienții persoane juridice, Grand Office oferă termene de plată avantajoase și discount-uri în funcție de volum. Ne puteți contact oricând (prin email sau telefon) pentru o ofertă personalizată sau pentru informații suplimentare.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei