Cosuri de birou

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 8 rezultate

Cosuri de birou | Cos gunoi birou

In oferta noastra de accesorii pentru birou veti regasi si o gama variata de cosuri de birou. Aceste produse sunt utile atat acasa, cat si la birou si pot fi utilizate pentru stocarea hartiei, ambalajelor sau a documentelor uzate.

Gama noastra cuprinde diverse produse precum cos gunoi birou din plastic, cos de gunoi birou din metal sau din inox, cosuri de gunoi cu capac sau fara capac. Cosurile pentru hartie disponibile in aceasta categorie se regasesc sub diverse modele, materiale, culori si dimensiuni. Puteti utiliza sistemul de filtrare sau casuta de cautare pentru a gasi rapid produsul care va intereseaza.

Va invitam sa consultati oferta noastra de cosuri pentru hartie si sa ne contactati in cazul in care aveti nevoie de ajutor sau daca produsul pe care il cautati nu se regaseste in lista de produse. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va efectua in cel mai scurt timp posibil.

Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si reduceri de pret in functie de volum. Puteti solicita o oferta personalizata prin email sau telefon.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei