Perforatoare profesionale

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 23 de rezultate

Perforatoare profesionale | Perforator hartie profesional

Grand Office pune la dispozitia dumneavoastra o gama larga de perforatoare profesionale. Un perforator hartie profesional devine o necesitate atunci cand cele uzuale nu fac fata cerintelor dumneavoastra. Perforatoarele profesionale isi dovedesc utilitatea atunci cand aveti nevoie sa perforati volume mari de documente.

Perforatoarele profesionale se disting de cele normale prin capacitatea mult mai mare de perforare. Perforatoarele profesionale sunt prevazute cu un maner si cu un corp metalic, au o dimensiune mai mare si pot avea pana la 4 perforatii reglabile. Capacitatea acestora de perforare variaza intre 20 si 350 de coli.

La Grand Office va punem la dispozitie o gama variata de perforatoare profesionale de calitate, disponibile la preturi excelente. Oferta noastra cuprinde perforatoare profesionale in diferite modele, dimensiuni si culori. Acestea provin de la producatori renumiti precum Leitz, Noki, Rapid, Tata, Novus, Kangaro, Office Products, Deli sau Turikan.

Produsele din aceasta categorie sunt disponibile la un raport calitate/pret foarte bun si pot fi filtrate in functie de tipul produsului, dar si in functie de brand, culoare sau capacitate de perforare. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Un specialist Grand Office va va ajuta sa alegeti solutia potrivita nevoilor dumneavoastra.

Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita oricand o oferta personalizata pentru orice tip de perforatoare profesionale.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei