Perforatoare hartie

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 28 de rezultate

Perforatoare hartie

Perforatoarele, indiferent de tipul acestora, sunt indispensabile activitatilor de birou. Acestea sunt utile pentru sortarea, organizarea si arhivarea documentelor si se integreaza perfect in orice context, fie ca vorbim despre un birou clasic sau despre un birou modern.

La Grand Office veti gasi o gama diversificata de perforatoare de calitate la preturi fara concurenta. Gama noastra de produse cuprinde perforatoare hartie metalice sau perforatoare hartie din plastic, de la producatori renumiti precum Noki, Leitz, Kangoro, Novus, Rapid sau Office Products. Perforatoarele noastre au un design atragator si sunt disponibile in diverse dimensiuni, culori si modele. Capacitatea de perforare a acestora variaza de la 10 la 65 de coli. In cazul in care doriti un perforator hartie mai performant, va sugeram sa parcurgeti si oferta dedicata perforatoarelor profesionale. Perforatoarele de hartie profesionale au o capacitate mult mai mare de perforare si dispun de mai multe tipuri de perforatii.

Produsele din aceasta categorie sunt disponibile la un raport calitate/pret avantajos si pot fi filtrate in functie de brand, culoare sau capacitate de perforare. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil. Daca aveti nevoie de informatii suplimentare sau daca va aflati in cautarea unui produs care nu se afla in oferta noastra, ne puteti contacta oricand prin email, telefon sau chat.

 

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei