Foarfeci pentru birou

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 19 rezultate

Foarfeci pentru birou | Foarfeca birou

Oferta Grand Office cuprinde accesorii pentru birou de calitate superioara, la preturi avantajoase. Printre acestea regasim si foarfeci pentru birou, un accesoriu extrem de util atunci cand aveti nevoie sa decupati sau sa modificati diverse materiale, precum hartie, carton ori materiale adezive.

Gama noastra de produse cuprinde foarfeci birou cu design ergonomic, foarfeci cu maner grip, foarfece non stick, foarfece din otel inoxidabil sau titanium, dar si cuttere ori cutite pentru deschiderea corespondentei. Foarfecile sunt disponibile in marimi de 15 cm, 18 cm, 21 cm si 25 de cm si provin de la producatori renumiti precum Turikan, Scotch, Optima, Leitz, Dahle, Alco sau Optima. Mai mult, produsele sunt disponibile in mai multe culori, materiale si modele.

Produsele din aceasta categorie sunt disponibile la un pret avantajos si au o calitate superioara. Pentru a putea gasi cu usurinta foarfeca dorita, produsele pot fi filtrate in functie model, dimensiune, brand si culoare.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra pentru foarfece de birou si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei