Cuttere

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 20 de rezultate

Cuttere profesionale | Cutter birou

Oferta Grand Office de accesorii pentru birou cuprinde si cuttere pentru birou. Acestea sunt extrem de utile pentru a modela sau a taia materiale dure precum mocheta, carton, materiale textile sau materiale plastice. Gama noastra de produse cuprinde cutter hartie, cutter profesional, cu sina metalica, rezerve cutter (lame), cutite corespondenta si plansete de taiere.

Cu ajutorul unui produs de calitate puteti taia fara efort materialele mai dure. In functie de necesitati, puteti alege un cutter mai mic sau unul profesional de dimensiuni mai mari care permite taierea mai facila a materialelor. Produsele sunt disponibile sub diverse forme, dimensiuni si materiale si provin de la producatori renumiti precum Daco, Alco, Deli, Memoris Precious, Optima si Turikan. De asemenea, in aceasta categorie veti gasi si cuttere cu lama trapezoidala si auto-retractabila.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra pentru cuttere birou si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor. Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita o oferta personalizata prin email sau telefon.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei