Ace si pioneze

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 7 rezultate

Ace si pioneze | Accesorii birou

In oferta noastra de accesorii pentru birou veti regasi si o gama variata de ace si pioneze. Aceste produse sunt utile atat la birou, cat si acasa si pot fi utilizate pentru prinderea si organizarea documentelor (daca nu este necesara capsarea) sau pentru fixarea unor obiecte.

Gama noastra de produse cuprinde ace cu gamalie, pioneze argintii sau colorate, pioneze pentru panou pluta si stegulete colorate. Produsele provin de la producatori precum Artiglio, Arco, Epene, Office Products sau Memoris-Precious si sunt disponibile sub diverse forme, culori si dimensiuni.

Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face în cel mai scurt timp. Consultati oferta noastra si contactati-ne in cazul in care aveti nevoie de ajutor sau daca produsul pe care il cautati nu se regaseste in lista noastra de produse.

Pentru clientii persoane juridice, Grand Office oferă termene de plata avantajoase si discount-uri in functie de volum. Puteti solicita o oferta personalizata prin email sau telefon. Va recomandam sa consultati si alte categorii de produse utile pentru biroul de lucru precum: capsatoare, perforatoare, agrafe si clipsuri.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei