Capsatoare

Filtreaza produsele

Afișez toate cele 34 de rezultate

Capsatoare manuale | Capsatoare electrice

Capsatoarele fac parte din categoria celor mai utilizate obiecte dintr-un birou deoarece documentele trebuie sortate, organizate si arhivate cu regularitate. Va punem la dispozitie o gama variata de capsatoare utile pentru activitatile de birou.

Puteti alege fie un capsator metalic, fie unul din plastic. De asemenea, in oferta noastra veti gasi capsatoare de mare capacitate, dar si capsator electric. Acestea din urma sunt utile pentru capsarea documentelor intr-un mod eficient. Pentru un numar mare de documente, va recomandam sa verificati si sectiunea dedicata capsatoarelor profesionale.

Capsatoarele oferite de Grand Office au un design atragator si sunt disponibile in diverse dimensiuni, culori si modele. Oferta noastra include produse de la branduri renumite precum Noki, Leitz, Deli, Kangoro, Novus, Rapid. Puteti utiliza sistemul de filtrare al produselor in functie de brand, tip, culoare sau capacitate de capsare. Comenzile pot fi plasate online sau telefonic, iar livrarea se va face in cel mai scurt timp posibil.

Item added to cart.
0 items - 0,00 lei